Grundig kvalitetssikring

Gjennom Byggstart møter du kun fagfolk som har kommet gjennom vår grundige prosess for kvalitetssikring. Vi ser etter gode referanser, relevante godkjenninger, konkurransedyktige priser og solid økonomi.

Kvalitet. Sjekk av referanser og godkjenninger

For din trygghet har alle håndverkere du kommer i kontakt med gjennom Byggstart gjennomgått en referansesjekk og sjekk av godkjenninger. De viktigste godkjenningene  i Norge er sentral godkjenning, mesterbrev, våtromsnorm og DSB for elektrikere. For alle disse finnes det offentlige registre som Byggstart overvåker.

Pris. Konkurransedyktige priser og høy verdi for pengene.

Byggstart har to ulike kilder til prisdata:
Regelmessige pristester i markedet for å forstå prispunkter og timespriser per fagområde, samt
faktiske pristilbud fra prosjekter som gjennomføres gjennom portalen.

Økonomisk soliditet. Sjekk av selskapsøkonomi

Sunn økonomi er avgjørende for å være trygg på at firmaet har gjennomføringsevne, samt at de kommer til å stille opp dersom noe skulle oppstå i reklamasjonsperioden. Byggstart samarbeider med Bisnode CreditPro på kreditt-sjekk av bedrifter, og du blir kun matchet med bedrifter som har kreditt-rating B eller bedre. Merk at denne kreditt-vurderingen ikke omfatter eventuelle endringer i kreditt-rating etter at du har blitt satt i kontakt med bedriften. I tillegg sjekker Boligfiks at foretakene er MVA-registrert.

Kom i gang

Finn fagfolk til bygg og renovering. Motta flere uforpliktende tilbud på ditt byggeprosjekt.