En litt smartere markedsplass

Byggstart er en tjeneste som på en litt smartere måte kobler deg med byggefirmaer som er godt kvalifisert til å utføre ditt bygg- eller renoveringsprosjekt. Her kan du lære mer om hvordan tjenesten fungerer.

Slik fungerer Byggstart. Vi gjør det trygt og enkelt å finne de rette byggefirmaene til ditt prosjekt.

01

Registrer prosjektet

Vi tar kontakt for en kort gjennomgang av prosjektet over telefon. Slik sørger vi for at all nødvendig informasjon er på plass for å kunne koble deg med de rette byggefirmaene.

02

Bli koblet med de rette

Via Byggstart blir du blir koblet med kvalitetssikrede byggefirmaer som er godt kvalifisert for ditt prosjekt. Du mottar informasjon om de aktuelle kandidatene og de tar kontakt med deg for å avtale befaringer.

03

Sammenlign tilbud

Du gjennomfører befaringer, mottar uforpliktende pristilbud og velger den beste bedriften for ditt prosjekt. Pristilbudene mottar du direkte fra hver enkelt bedrift.

Kvalitetssikring. Kun kvalitetssikrede fagfolk.

Å identifisere firmaene som leverer godt håndverk til konkurransedyktige priser er i seg selv et håndverk - og noe vi legger vår stolthet i. Byggstart undersøker referanser, økonomi og godkjenninger. I tillegg gjennomføres et intervju med ledelsen i bedriften før de eventuelt får tilgang til plattformen. Les mer om kvalitetssikring her.

Tilbakemeldinger. Løpende evaluering gir ekstra sikkerhet.

Byggstart mottar løpende evalueringer av byggefirmaene på plattformen, og kun de som har fornøyde kunder over tid får fortsette å være med. Derfor strekker bedriftene seg ekstra langt for å gjøre deg som kunde fornøyd.

Matching. Vi finner de rette kandidatene.

Byggstart kobler deg med kvalitetssikrede byggefirmaer som er godt kvalifisert for ditt byggeprosjekt, med relevant erfaring og kompetanse. Vi ser på hvem som har gjort tilsvarende prosjekter med gode tilbakemeldinger og konkurransedyktige priser tidligere, og på hvem som har ledig kapasitet i det aktuelle tidsrommet. Du blir normalt matchet med tre ulike kandidater som tar kontakt med deg for å avtale befaringer.

Personlig oppfølging. Vi er alltid tilgjengelige.

Etter at du har registrert et prosjekt på vår nettside, tar vi kontakt for en gjennomgang av prosjektet over telefon. Dette er for å sikre at all nødvendig informasjon er på plass for å kunne finne de rette kandidatene for prosjektet. Vi er også tilgjengelige på telefon og mail gjennom hele anbudsprosessen dersom du ønsker innspill eller sparring med oss. Vi har i tillegg et bredt utvalg av pris- og prosjektguider som du kan lese for å forberede deg til prosjektet.

Spørsmål og svar. Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene om vår tjeneste.

Er Byggstart en gratis tjeneste?

Ja, det er gratis og uforpliktende for deg som privatperson å motta tilbud fra entreprenører via Byggstart. Byggefirmaene betaler for å være en del av tjenesten, enten som betaling for å komme i kontakt med kunder, eller som betaling for gjennomførte prosjekter.

Hvem mottar jeg pristilbud fra?

Du mottar pristilbud direkte fra bedriftene, som regel etter en befaring. Det er uforpliktende å motta pristilbud.

Hvordan kvalitetssikres entreprenørene?

Byggstart undersøker referanser, økonomi og godkjenninger. I tillegg gjennomføres et intervju med ledelsen i selskapet. Les mer om kvalitetssikring her.

Hvordan jobber Byggstart for å sikre hvitt arbeid?

Byggstart har nulltoleranse for svart arbeid. Vi kontrollerer dette gjennom at vi mottar kopi av faktura på gjennomførte prosjekter. Ved mistanke ber vi om å få tilsendt kopi av siste gyldige skatteattest. Dersom vi finner ut at bedrift har utført svart arbeid gjennom Byggstart, blir de stengt ute fra tjenesten.

Kom i gang

Finn fagfolk til bygg og renovering. Motta flere uforpliktende tilbud på ditt byggeprosjekt.