En litt smartere markedsplass

Byggstart er en tjeneste som på en litt smartere måte kobler deg med fagfolk til bygg, renovering og oppussing. Her kan du lære mer om hvordan tjenesten fungerer.

Slik fungerer Byggstart. Vi gjør det trygt og enkelt å finne fagfolk til ditt prosjekt.

01

Beskriv ditt prosjekt

Vi tar kontakt for en kort gjennomgang av prosjektet over telefon for å sørge for at all nødvendig informasjon er på plass for å kunne koble deg med de rette bedriftene for prosjektet. Byggstart er tilgjengelig for deg gjennom hele prosessen over telefon og epost.

02

Match med de rette

Gjennom Byggstart blir du blir matchet med kvalitetssikrede bedrifter som passer for ditt prosjekt. Du mottar informasjon om de aktuelle kandidatene og de tar kontakt med deg for å avtale befaringer.

03

Sammenlign tilbud

Du gjennomfører befaringer, mottar uforpliktende pristilbud og velger den beste bedriften for ditt prosjekt. Du mottar alltid pristilbud direkte fra bedriftene.

Kvalitetssikring. Kun kvalitetssikrede fagfolk.

Byggstart undersøker referanser, økonomi og godkjenninger. I tillegg gjennomføres et intervju med ledelsen i bedriften før de eventuelt får tilgang til plattformen.

Tilbakemeldinger. Løpende evaluering gir ekstra sikkerhet.

Byggstart mottar løpende evalueringer av bedriftene på plattformen, og kun de som har fornøyde kunder over tid får fortsette å være med. Derfor strekker bedriftene seg ekstra langt for å gjøre deg som kunde fornøyd.

Spørsmål og svar. Her finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene om vår tjeneste.

Er Byggstart en gratis tjeneste?

Ja, det er gratis og uforpliktende for deg som privatperson å motta tilbud fra håndverkerbedrifter og entreprenører gjennom Byggstart. Bedriftene som gjør oppdrag gjennom Byggstart betaler et vederlag for hvert oppdrag som blir gjennomført.

Hvem mottar jeg pristilbud fra?

Du mottar pristilbud direkte fra arkitektene, entreprenørene og håndverkerbedriftene, som regel etter en befaring. Det er uforpliktende å motta pristilbud.

Har Byggstart egne entreprenører eller håndverkere?

Nei, Byggstart har ikke egne entreprenører eller håndverkere. Vi er en uavhengig tjeneste som kvalitetssikrer håndverkerbedrifter.

Hvordan kvalitetssikres entreprenører, håndverkere og arkitekter?

Byggstart undersøker referanser, økonomi og godkjenninger. I tillegg gjennomføres et intervju med ledelsen i selskapet.

Hvordan jobber Byggstart for å sikre hvitt arbeid?

Byggstart har nulltoleranse for svart arbeid. Vi kontrollerer dette gjennom at vi mottar kopi av faktura på gjennomførte prosjekter. Ved mistanke ber vi om å få tilsendt kopi av siste gyldige skatteattest. Dersom vi finner ut at entreprenører har utført svart arbeid gjennom Byggstart, blir de stengt ute fra tjenesten.

Kom i gang

Finn fagfolk til bygg og renovering. Motta flere uforpliktende tilbud på ditt byggeprosjekt.