En litt smartere markedsplass

Byggstart er en tjeneste som på en litt smartere måte kobler deg med fagfolk til bygg, renovering og oppussing. Her kan du lære mer om hvordan tjenesten fungerer.

Slik fungerer Byggstart. Beskriv ditt prosjekt,
bli koblet med de rette fagfolkene og hent inn tilbud.

01

Beskriv ditt prosjekt

Vi tar kontakt for en kort gjennomgang av prosjektet over telefon for å sørge for at all nødvendig informasjon er på plass for å kunne koble deg me de rette bedriftene for prosjektet. Byggstart er tilgjengelig for deg gjennom hele prosessen over telefon og epost.

02

Match med de beste

Gjennom Byggstart blir du blir matchet med kvalitetssikrede bedrifter som er interessert i prosjektet. Du mottar informasjon om de aktuelle bedriftene, som deretter tar direkte kontakt med deg for å avtale befaringer.

03

Hent inn tilbud

Du gjennomfører befaringer, mottar uforpliktende pristilbud og velger den beste bedriften for ditt prosjekt. Du mottar alltid pristilbud direkte fra bedriftene.

Kvalitetssikring. Byggstart kvalitetssikrer alle fagfolk.

Byggstart undersøker referanser, priser og lovpålagte godkjenninger. I tillegg gjennomføres et intervju med ledelsen i selskapet før de eventuelt får tilgang til plattformen.

Tilbakemeldinger. Løpende evaluering gir ekstra sikkerhet.

Byggstart evaluererer løpende alle fagfolk som gjennomfører prosjekter gjennom plattformen. De som ikke leverer opp til våre krav blir tatt av tjenesten. På den måten strekker fagfolkene seg langt for å gjøre deg som kunde fornøyd.

Spørsmål og svar. Her finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene om vår tjeneste.

Er Byggstart en gratis tjeneste?

Ja, det er gratis og uforpliktende for deg som privatperson å motta tilbud fra håndverkere og entreprenører gjennom Byggstart. Bedriftene som gjør oppdrag gjennom Byggstart betaler et vederlag for hvert oppdrag som blir gjennomført.

Hvem mottar jeg pristilbud fra?

Du mottar pristilbud direkte fra arkitektene, entreprenørene og håndverkerne, som regel etter en befaring. Det er uforpliktende å motta pristilbud.

Har Byggstart egne entreprenører eller håndverkere?

Nei, Byggstart har ikke egne entreprenører eller håndverkere. Vi er en uavhengig tjeneste som kvalitetssikrer håndverkerbedrifter.

Hvordan kvalitetssikres entreprenører, håndverkere og arkitekter?

Byggstart undersøker referanser, priser og lovpålagte godkjenninger. I tillegg gjennomføres et intervju med ledelsen i selskapet.

Hvordan jobber Byggstart for å sikre hvitt arbeid?

Byggstart har null-toleranse for svart arbeid. Vi kontrollerer dette gjennom at vi mottar kopi av faktura på gjennomførte prosjekter. Ved mistanke ber vi om å få tilsendt kopi av siste gyldige skatteattest. Dersom vi finner ut at entreprenører har utført svart arbeid gjennom Byggstart, blir de stengt ute fra portalen.

Kom i gang

Finn fagfolk til bygg og renovering. Motta flere uforpliktende tilbud på ditt byggeprosjekt.