Våre samarbeidspartnere

Byggstart samarbeider med Norsk Hyttelag. Medlemmer i Norsk Hyttelag som skal i gang med et større bygg- eller oppussingsprosjekt, får en gratis rådgivningstime og hjelp til å realisere hytteprosjektet.
Byggstart samarbeider med BoligMentoren – Norges Huseierforbund, og gir medlemmer av BoligMentoren, som skal i gang med et større bygg- eller renoveringsprosjekt, en gratis rådgivningstime.
Byggstart samarbeider med Eie eiendomsmegling og er integrert i deres kunde-app. På den måten kan kunder hos Eie enkelt registrere sine prosjekter gjennom deres portal.
Byggstart samarbeider med Nordvik  og er integrert i deres kunde-app. På den måten kan kunder hos Nordvik enkelt registrere sine prosjekter gjennom deres portal.
Byggstart jobber for et seriøst arbeidsliv og rettferdig konkurranse mellom håndverkerfirmaer. Vi samarbeider derfor med Handlehvitt.no som gir privatpersoner som skal i gang med  prosjekter oversiktlige guider til hvordan man kan velge riktig.

Vår målsetning

Å gjøre det trygt og enkelt å finne fagfolk til bygg og renovering.

Våre verdier. Vi bygger et solid selskap. Dette er verdiene vi støtter oss på.

Kompetent. Vi skal formidle høy faglig kompetanse.

Byggstart er tuftet på et grunnlag av høy faglig kompetanse i alt vi gjør. Våre brukere skal gis tilgang til de beste rådene og den rette kunnskapen, uavhengig av hva slags prosjekt man planlegger å gjennomføre.

Uavhengig. Vi skal være en uavhengig rådgiver.

Byggstart skal være forbrukernes guide til gjennomføringen av bygg og oppussing, og vi skal tilby brukerne av tjenesten vår uavhengige råd og anbefalinger på alle områder.

Pedagogisk. Vi skal forenkle det komplekse for deg.

Bygg, renovering og oppussing er komplekse prosjekter, med mange faguttrykk og vanskelige vurderinger. Vi skal hjelpe våre brukere med å forenkle det komplekse, og gjøre det enklere å gjennomføre et byggeprosjekt.

Spørsmål og svar. Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene om vår tjeneste.

Er Byggstart en gratis tjeneste?

Ja, det er gratis og uforpliktende for deg som privatperson å motta tilbud fra entreprenører via Byggstart. Entreprenørene betaler for å være en del av tjenesten, enten som betaling for å komme i kontakt med kunder, eller som betaling for gjennomførte prosjekter.

Hvem mottar jeg pristilbud fra?

Du mottar pristilbud direkte fra bedriftene, som regel etter en befaring. Det er uforpliktende å motta pristilbud.

Hvordan kvalitetssikres entreprenørene?

Vi kontrollerer at bedriftene har solid økonomi og relevante godkjenninger, og sjekker referanser og vurderinger løpende. I tillegg gjennomføres et intervju med ledelsen i selskapet. Les mer om kvalitetssikring her.

Hvordan jobber Byggstart for å sikre hvitt arbeid?

Byggstart har nulltoleranse for svart arbeid. Vi kontrollerer dette gjennom at vi mottar kopi av faktura på gjennomførte prosjekter. Ved mistanke ber vi om å få tilsendt kopi av siste gyldige skatteattest. Dersom vi finner ut at entreprenører har utført svart arbeid gjennom Byggstart, blir de stengt ute fra tjenesten.

Kom i gang

Finn fagfolk til bygg og renovering. Motta flere uforpliktende tilbud på ditt byggeprosjekt.