Om Byggstart og hva vi jobber for

Byggstart gjør det trygt og enkelt å finne fagfolk til ditt prosjekt.

Om oss

Byggstart ble startet i 2016 av 3 gründere med en målsetning om å gjøre det enklere og tryggere å finne fagfolk til de store bygg- og renoveringsprosjektene i boligen.

Via Byggstart skal du kun møte kvalitetssikrede entreprenører som passer for ditt prosjekt, med riktig erfaring og kompetanse. Vi har også et bredt utvalg av prosjekt-og prisguider samt personlig oppfølging av hvert enkelt prosjekt som skal gjøre anbudsprosessen enklere og mer oversiktlig for deg som kunde.

Byggstart har siden 2016 vokst raskt, og vi bistår i dag boligeiere, sameier, borettslag og eiendomsutviklere i store deler av Norge med å finne rett entreprenør til deres prosjekter.

Vår målsetning

Å gjøre det trygt og enkelt å finne fagfolk til bygg og renovering.

Våre verdier. Vi bygger et solid selskap. Dette er verdiene vi støtter oss på.

Kompetent. Vi skal formidle høy faglig kompetanse.

Byggstart er tuftet på et grunnlag av høy faglig kompetanse i alt vi gjør. Våre brukere skal gis tilgang til de beste rådene og den rette kunnskapen, uavhengig av hva slags prosjekt man planlegger å gjennomføre.

Uavhengig. Vi skal være en uavhengig rådgiver.

Byggstart skal være forbrukernes guide til gjennomføringen av bygg og oppussing, og vi skal tilby brukerne av tjenesten vår uavhengige råd og anbefalinger på alle områder.

Pedagogisk. Vi skal forenkle det komplekse for deg.

Bygg, renovering og oppussing er komplekse prosjekter, med mange faguttrykk og vanskelige vurderinger. Vi skal hjelpe våre brukere med å forenkle det komplekse, og gjøre det enklere å gjennomføre et byggeprosjekt.

Kom i gang

Finn fagfolk til bygg og renovering. Motta flere uforpliktende tilbud på ditt byggeprosjekt.