Om Byggstart og hva vi jobber for

Byggstart sikrer en trygg gjennomføring av ditt byggeprosjekt

Om oss

Byggstart ble startet i 2016 av 3 gründere med en målsetning om å gjøre det enklere å finne seriøse fagfolk til de store bygg- og renoveringsprosjektene i boligen.

Via Byggstart skal du kun møte kvalitetssikrede entreprenører som passer for ditt prosjekt, med riktig erfaring og kompetanse. Vi har også et bredt utvalg av prosjekt-og prisguider samt personlig oppfølging av hvert enkelt prosjekt som skal gjøre anbudsprosessen enklere og mer oversiktlig for deg som kunde.

Byggstart har siden 2016 vokst raskt, og vi bistår i dag boligeiere, sameier, borettslag og eiendomsutviklere i store deler av Norge med å finne rett entreprenør til deres prosjekter.

Vår målsetning

Å gjøre det enkelt å finne dyktige fagfolk til bygg og renovering.

Våre verdier. Vi bygger et solid selskap. Dette er verdiene vi støtter oss på.

Kompetent. Vi skal formidle høy faglig kompetanse.

Byggstart er tuftet på et grunnlag av høy faglig kompetanse i alt vi gjør. Våre brukere skal gis tilgang til de beste rådene og den rette kunnskapen, uavhengig av hva slags prosjekt man planlegger å gjennomføre.

Uavhengig. Vi skal være en uavhengig rådgiver.

Byggstart skal være forbrukernes guide til gjennomføringen av bygg og oppussing, og vi skal tilby brukerne av tjenesten vår uavhengige råd og anbefalinger.

Pedagogisk. Vi skal forenkle det komplekse for deg.

Bygg, renovering og oppussing er komplekse prosjekter, med mange faguttrykk og vanskelige vurderinger. Vi skal hjelpe våre brukere med å forenkle det komplekse, og gjøre det enklere å gjennomføre et byggeprosjekt.

Spørsmål og svar. Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene om vår tjeneste.

Er Byggstart en gratis tjeneste?

Ja, det er gratis og uforpliktende for deg som privatperson å motta tilbud fra entreprenører via Byggstart. Entreprenørene betaler for å være en del av tjenesten, enten som betaling for å komme i kontakt med kunder, eller som betaling for gjennomførte prosjekter.

Hvem mottar jeg pristilbud fra?

Du mottar pristilbud direkte fra bedriftene, som regel etter en befaring. Det er uforpliktende å motta pristilbud.

Hvordan kvalitetssikres entreprenørene?

Vi kontrollerer at bedriftene har solid økonomi og relevante godkjenninger, og sjekker referanser og vurderinger løpende. I tillegg gjennomføres et intervju med ledelsen i selskapet. Les mer om kvalitetssikring her.

Hvordan jobber Byggstart for å sikre hvitt arbeid?

Byggstart har nulltoleranse for svart arbeid. Vi kontrollerer dette gjennom at vi mottar kopi av faktura på gjennomførte prosjekter. Ved mistanke ber vi om å få tilsendt kopi av siste gyldige skatteattest. Dersom vi finner ut at entreprenører har utført svart arbeid gjennom Byggstart, blir de stengt ute fra tjenesten.

Kom i gang

Finn fagfolk til bygg og renovering. Motta flere uforpliktende tilbud på ditt byggeprosjekt.