Byggstart har fått flere samarbeidspartnere

Byggstart er stolt over å kunne presentere sine nye samarbeidspartnere. Vi har en rekke entreprenører, arkitekter og interiørarkitekter i nettverket vårt, som daglig hjelper våre kunder med å realisere deres drømmeprosjekter. I tillegg til disse samarbeider vi også med flere andre aktører i boligbransjen for å fremme seriøse håndverkere.

Samarbeidspartnere

Eiendomsmeglere med på laget

I 2021 inngikk Byggstart partnerskap med eiendomsmeglerkjedene EIE og Nordvik. Kunder som vil pusse opp boligen før salg eller som vil oppgradere nykjøpt bolig, kan finne seriøse håndverkere til sitt prosjekt gjennom Byggstart. Dette gjør de enkelt takket være meglerkjedenes respektive kunde-apper hvor de kan kontakte Byggstart direkte. 

EIE eiendomsmegling ble grunnlagt i 2005. De har i dag over 50 kontorer i Norge og er landets største uavhengige meglerkjede. Utover megling av boliger besitter EIE kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. 

Nordvik & Partners ble grunnlagt i 1989, og har siden den gang vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Stor-Oslo. Navnet ble endret til Nordvik i 2018 for å markere overgangen til en ny digital tidsalder, hvor fokuset var å gjøre boligkjøp og -salg enklere og bedre. I dag har de nærmere 30 kontorer og mer enn 200 dyktige meglere. 

Oppussingshjelp til hytte- og boligeeiere

Mot slutten av 2021 innledet Byggstart et samarbeid med medlemsorganisasjonen for hytteeiere, Norsk Hyttelag. Tidlig i 2022 ble det også etablert et partnerskap med Norges Huseierforbund - BoligMentoren. 

Norsk Hyttelag er en medlemsorganisasjon som arbeider for hytteeiernes rettigheter, og mot urettferdighet og forskjellbehandling. Ettersom hyttefolket ofte ikke har stemmerett i kommunen der hytten befinner seg, arbeider Norsk Hyttelag med å være deres stemme og tale deres sak. 

BoligMentoren (Norges Huseierforbund) er en interesseorganisasjon for boligeeiere i hele landet. Organisasjonen ble etablert allerede i 1912 og har i over 100 år arbeidet for boligeieres interesser på tvers av de politiske skillelinjene. 

Medlemmer i Norsk Hyttelag og BoligMentoren som skal i gang med et større bygg- eller renoveringsprosjekt, vil få en gratis rådgivningstime med Byggstart over telefon, og hjelp til å realisere sine bygg- eller renoveringsprosjekt.

Kom i gang

Finn fagfolk til bygg og renovering. Motta flere uforpliktende tilbud på ditt byggeprosjekt.